Wellness for krop og sind

Skønhedsbehandling

Opnå ultimativ velvære ved at få en skønhedsbehandling. Dit velvære og din hud vil takke dig.

Fordele ved en skønhedsbehandling

Skønhedsbehandlinger dækker over alle typer af kosmetiske behandlinger. Dette er dog ikke ensbetydende med at du skal ud og have en masse botox.
At forkæle sig selv med en skønhedsbehandling anses ofte som værende overfladisk eller overflødigt. Men det kunne ikke være længere fra sandheden. Med et større fokus på vores skønhed og velvære, er det intet under, at skønhedsbehandlinger er blevet så populære.
Der er faktisk en masse fordele ved at forkæle sig selv, eller sin partner, med en skønhedsbehandling. Det kan for eksempel være med til at booste dit selvværd og velvære, samtidig med at reducere dit stress niveau. Et besøg til en skønhedssalon giver dig muligheden for at slappe helt af, blive forkælet med kaffe eller andre former for drikke, og fuldstændig lægge hverdagens stress og jag til side. Du får en oplevelse, hvor der er fokus på dig med personlig opmærksomhed og komfort.
En skønhedsklinik eller skønhedssalon kan også for mange været et form for mødested. Ofte vender man tilbage til salonen, når man har fundet den helt rette for en selv. Derved kan der også skabes en relation til behandler og andre kunder i salonen, og giver dig mulighed for at opdage nye trends.
Det er dog de færreste af os, som kan benytte os af en skønhedssalon eller skønhedsklinik hver dag. Men når vi giver og selv en behandling, så får vi også vejledning og rådgivning til, hvordan vi passer godt på vores hår, negle, hud eller hvad vores fokusområde nu er. På den måde, kan vi bedst muligt opretholde fremtoningen og følelsen af, lige at have været for en professionel behandler.
Uanset grunden til, at du får skønhedsbehandlinger, så vid at du gør noget godt for dig selv og din livskvalitet.

Typer af skønhedsbehandlinger

Vi har i stigende grad fået øjnene op for skønhedsbehandlinger og hvilke muligheder der er, når det kommer til justeringer og forbedringer af ens udseende.
Skønhedsbehandlinger kommer i mange typer, prisniveauer og hyppigheder. Nogle skønhedsbehandlinger er kosmetiske behandlinger og kræver en uddannet kosmetolog, sygeplejerske eller endda en speciallæge. Hvorimod andre behandlinger kan laves hos en frisør, der både udføre manicure og pedicure behandlinger, for eksempel.
Her kan du læse mere om de mest populære skønhedsbehandlinger

Filler

Filler kan bruges til på flere områder i ansigtet og har forskellige egenskaber. Oftest bruges det til at minimere synligheden af rynker og kragetær. Men det kan også bruges til at forstørre dine læber eller fremhæve dine kindben.
Filler behandling er en indsprøjtning med en sukker type, der naturligt findes i vores kroppe. Mange oplever derfor også, at efter en filler behandling, så føles ansigtet mere løftet og mere glansfuldt.
Denne type behandling er dog ikke permanent og har en holdbarhed mellem 4 og 12 måneder.

Laser

Hvis du døjer med uønsket hårvækst, strækmærker eller solskader, så kan en laserbehandling være gavnlig for dig. Der kan være mange grunde til man ønsker at være hårfri. Ofte er der steder på kroppen, hvor det er svært at komme til med en skraber, samtidig med at mange døjer med røde knopper eller udslæt fra barbering.
Det er dog vigtigt at understrege, at du aldrig vil blive 100 % fri for hår, men du vil opleve en markant reduktion af eksisterende hår. Denne reduktion vil ofte kræve mellem 10-12 behandlinger, og så 1-2 behandlinger årligt for vedligeholdelse.

Ansigtsbehandling

Her er der fuld fokus på dit huden. Når du får foretaget en ansigtsbehandling, vil den ofte tage udgangspunkt i netop dine specifikke behov. Hvis du døjer med tør hud, hvor behandleren har fokus på at tilføje fugt til din hud. Du kan også få en dybderensende ansigtsbehandling, hvor der renses ud i huden og dens porer. Det er anbefalet at du får en professionel ansigtsbehandling hver 4 til 6 uge.

Forkæl dig selv med professionel ansigtspleje

Trænger du til at drage omsorg om dig selv og blive forkælet, så kan find din næste behandling hos Skønhedsklink København og Skønhedsportalen.dk. Her finder du erfarne og kompetente kosmetologer, som står klar til at hjælpe og vejlede dig i forhold til din bekymring eller ønske.
Duftpinde på bord i skønhedsklinik

Indhent et tilbud