Microneedling

Microneedling heler huden

Hvad er Microneedling?

Micorneedling er en naturlig løsning til botox og fillers, der anvender produkter fra bla. dyr. Microneedling benytter sig ikke af dyre eller kemikaliske produkter. Behandlingen er både bedre for din hud end botox og fillers, men også bedre for miljøet end de andre behandlinger. 

Microneedling er en effektiv og naturlig måde at modvirke ar, rynker eller strækmærker, der giver huden mulighed for at hele sig selv og danne ny kollagen. Dermaruller vil blive anvendt på ansigtet for at forbedre hudens struktur og give smuk hud og glød. Hos Skønhedsklinik København hjælper vi dig med at finde den bedste behandling.

Diamantslibning

Fordele:

Inden behandlingen

Inden behandling vil du blive konsulteret af vores specialister, der sørge for at afklare alt omkring behandlingen. Du vil få mulighed for at få svar på de spørgsmål du har.

Behandlingen vil blive skræddersyet til din krop.

Under behandlingen

For at sikre det bedste resultat vil huden blive desinficeret og der vil blive påført en lokalbedøvende creme. Herefter vil Dermarullen blive kørt over ansigtet og lave en masse små ”huller” i ansigtet.

Efter Dermarullen påføres hyaluronsyre, der fugter huden. 

Efter behandlingen

Ansigtet vil være en smule rødt efter behandlingen, men rødmen har ingen påvirkning på kroppen og man kan sagtens gå på arbejde umilddelbart efter behandlingen.

Der er ingen bivirkninger ved Microneedling.

Gratis konsultation

Har du nogen spørgsmål du brænder inde med, så tag endelige kontakt og vores specialister vil hjælpe dig med at afklare alt omkring behandlingen

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

    Indhent et tilbud