Skønhedsbehandling

Bliv informeret om hvad skønhedsbehandlinger kan være og få et uforpligtende tilbud

Hvad vil det sige at få en skønhedsbehandling?

Herunder kan du læse alt om skønhedsbehandlinger gennem Skønhedsklinik København.

En skønhedsbehandling er også det vi kalder for en kosmetisk behandling. Det er behandlinger udført med det umiddelbare formål at forskønne sit udseende. Der findes et utal af forskellige former for skønhedsbehandlinger, og med tiden vil der komme flere og flere. De mest udbredte behandlinger i verden er inden for ansigtsbehandlinger og hårfjerning på kroppen.

Kunde skal til at have lavet en permanent makeup hos en samarbejdspartner til Skønhedsklinik København
Skønhedsbehandlinger bliver udført på skønhedsklinikker som specialiserer sig i forskelle grene af behandlinger. Nogle udfører behandlinger primært inden for pleje og er uden store indgreb. Hos andre klinikker kan der foretages kirurgiske og lægelige behandlinger fx en brystforstørrende operation.

Overvejelser inden en skønhedsbehandling

Det er vigtigt at gøre sin egen research, inden du begiver dig ud i en kosmetiske behandling. Der er risici ved nogle former for skønhedsbehandlinger, og nogle behandlere er markant bedre end andre. Hvis du allerede nu ved hvilken behandling du går og overvejer, så kan du få 3 uforpligtende tilbud inden på Skønhedsportalen. Der kan du indhente 3 uforpligtende tilbud på skønhedsbehandlere. På den måde kan grundigt gøre dine overvejelser og finde den helt rigtige behandler til dig. 

Det er godt at have en fornuftigt skepsis med når du skal have lavet en skønhedsbehandling. Det er trods din krop der skal behandles, og en dårlig mavefornemmelse tager sjældent fejl. 

★★★★★

Fornavn Efternavn

Google Icon

Google

★★★★★

Fornavn Efternavn

Trustpilot stjerne

Trustpilot

★★★★★

Fornavn Efternavn

Facebook Icon

Facebook

Skønhedsbehandlinger du kan
blive klogere på

Fedtfrysning er en udbredt form for skønhedsbehandling. Fedtfrysning kan være en effektiv metode til at fjerne eventuel uønsket fedt på en skånsom måde. Metoden går ind og fryser fedtcellerne uden at beskadige det omkringliggende væv på kroppen. Mange vælger netop denne metode fordi den er ikke kirurgisk. 

Permanent hårfjerning er en behandling der gennem laserstråler kan fjerne uønsket hårvækst. Det kan være træls mission at barbere sig hver dag, og her kan permanent hårfjerning være en god løsning, da laseren går ind og destruerer de aktive hårsække. Effekten af behandlingen forbedres ved hver omgang. 

Microneedling er en behandling der anvendes til forskellige hudproblemer fx strækmærker, ar, rynker og pigmentpletter. Behandlingen består af en masse små nåle, som går ind og stimulerer huden til at danne kollagen som er den naturlige struktur i huden. Med løbenede behandlinger med microneedling kan disse hudproblemer mindskes.

EMS-sculpting er en effektiv og nem måde at opbygge muskel på samtidig med at du forbrænder fedt – helt uden at skulle bevæge dig ned i et fitnesscenter. Behandlingen består af en maskine, der sammentrækker musklerne og aktivere flere muskelfibre end ved en normal træning. Få skræddersyet dine EMS-sculpting behandling her.

Få kontakt til dig selv og opnå et nyt niveau af afslapning med floating. Her lukkes du ind i en tank med saltvand, som lukker af for al stimuli, der kommer udefra. Det kan være svært at få slappet i en hektisk og stresset hverdag.Med floating har du en unik mulighed for at give din krop den afslapning den har brug for, og fortjener.

Shockwave er en god til dig, som døjer med muskelsmerter. Du vil allerede kunne mærke forskel efter første behandling, og efter et par ugers behandling vil du kunne mærke markant forskel. Dette er helt uden bivirkninger og kirurgi. Få skræddersyet et forløb efter dine behov  og udfordringer. 

Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling. Vi tilbyder ansigtsbehandlinger til forskellige slag hudproblemer f.eks. rynker, ar, akne eller tør hud. Du vil allerede kunne se resultatet efter første behandling. 

En hårkur tilbyder en række fordele, herunder intensiv pleje og næring til håret, genoprettelse af hårets sundhed og skønhed, forbedret fugtbalance og blødhed, styrkelse af hårets struktur og forebyggelse af yderligere skader. Med en hårkur kan du opnå sundt, smukt og velplejet hår på kort tid.

Indhent et tilbud