Massage

Massage

Opnå ultimativ forkælelse fra top til tå med massage. Få en bedre hverdag og minimer stress med en professionel massage.

 

Forkæl krop og sind

Mange af os går rundt og har en stresset hverdag eller sidder meget foran computeren. Vi rør os mindre og sidder mere. Derfor kan massage både være dejligt og gavnligt for kroppen. Der findes mange forskellige typer af massage, som hver har sin egen unikke egenskab.
Massage er overordnet set måder hvorpå, en professionel behandler, kan påvirker kroppen med tryk, stryg, stræk og vrid. For mere end 5.000 år siden opstod massage, som har til formål at afhjælpe eller forebygge ømhed, smerter eller skader. Dette opstår ofte grundet ophobning af affaldsstoffer eller løse muskler. Massage har den egenskab at kunne forbedre vores kredsløb.
Når vi kommer til at bruge vores krop forkert eller overanstrenge den, bliver vores muskelfibre fyldt op af affaldsstoffer. Disse affaldsstoffer kendes også af mange som myoser. Myoser er punkter rundt omkring musklerne, som knaser når de udsættes for tryk. De kan også være grunden til, at du oplever smerter og ømhed. Dette kan massage afhjælpe med.
En anden fordel der ses ved massage, er den øgede blodcirkulation, som sørger for at ilt og næringsstoffer transporteres godt gennem hud og krop.

Typer af massage

Der findes mange forskellige massageformer, og de har alle et forskelligt formål. Nogle er gode mod stress og anspændthed, hvor andre giver gode og dybe stræk. Herunder kan du blive klogere på nogle af massageformerne.

Traditionel massage

Dette er den mest udbredte i Danmark, som også går under navnet helkropsmassage eller wellness massage. Dog er det de færreste, der kender til det oprindelige navn. Denne massageform har nemlig navnet Svensk massage.
Men uanset, hvad massageformen har af navn, så har den samme formål. Nemlig at give dig en afslappende og dejlige oplevelse. Massagestilen er en form for æltning med tryk, lette slag, gnidninger og vibration. Hele kroppen bliver inkluderet i wellness massagen. Massøren massere typisk et område ad gange, indtil hele kroppen har været igennem, fra hoved til fødder.
Når du har forkælet din krop med en traditionel wellness massage kan du opleve en forbedret søvn og et lavere niveau af stress. Massagen har en beroligende effekt på din puls og sind, som hjælper dig med at falde til ro. Du kommer ganske enkelt bedre o kontakt med dig selv såvel som din krop.

Hvad er Thai massage

Thai massage går 2.500-7.000 år tilbage i datidens Indien, og blev brugt som en helbredelse praksis. Her får en blanding af stræk- og trykteknikker, der sammen er med til få kroppen til at slappe helt af. Massageformen udføres traditionelt set uden cremer og olier. Massøren bruger hovedsageligt både hænder, fødder, knæ og albuer, derfor kan denne massage være på den hårde side, men er yderst effektiv.
Når du vælger Thai massagen kan du opleve mindre stress, forøget energi og en bedre atletisk præstation. Derudover kan den også minimere hovedpine og forbedre din bevægelsesfunktion. Der er mange sundhedsmæssige fordele forbundet med Thai massagen.

Hvad er hot stone massage

Hot stone massage har sin oprindelse i Indien og har til formål at virke både afstressende og afslappende, samt at løsne de spændinger du måtte have. Her placeres opvarmede sten, som både er glatte og bløde, på ryggen. Du bliver masseret via rullende og glidende bevægelser af stenene. Her bruger massøren altså ikke sine hænder, men stenene til at give dig massage.
Ved at have varme sten liggende på din ryg, eller andre muskler, bliver vævet varmet op, hvilket føre til at både lymfe- og blodkar udvides. Dette giver en fornyet blodgennemstrømning, som har en lindrende effekt på øm og spændt muskulatur. Hot stone massage kan også virke smertelindrende og give dig ro i krop og sind.

Massage København

Trænger du til at give dig selv en velfortjent forkælelse? Så kan Massage København hjælpe dig uanset om det du ønsker wellness eller bedre bevægelse. Her får du erfarne og kompetente massører, der sørger for, at du får den helt rette behandling efter dine ønsker og udfordringer.

Indhent et tilbud